gitarispemula

Lirik lagu welcome to the family – Avenged Sevenfold

leave a comment »

Salam Sevenfoldims Indonesia, tak terasa avenged sevenfold sudah hampir dua kali datang ke Jakarta kalau saja tidak terjadi kesalahan teknis. Pertama datang di album Scream, dan yang kedua harusnya lagu welcome to the family bergema di Indonesia. Namun ya apa daya kalau memang sekarang tidak bisa nanti-nanti juga akan kesampean juga kok, soalnya para personil A7x juga rindu dengan atmosfir fans di Indonesia yang gila-gila.

Nah, artikel tentang lirik lagu A7x Welcome to the family ini itung-itung buat pengobat rasa kangen sebelum mereka benar-benar datang kembali ke jakarta untuk menggelar konser. Dari pada nyanyi gak jelas mending lihat deh lirik ini di jamin asik heheh. Atau mau yang lebih santai, kunjungi saja  lirik lagu gitar Dear God atau lirik lagu dan kunci gitar so far away.

Oke ini dia lirik lagunya.

Welcome To The Family lyrics

Hey kid! (hey kid)
Do I have your attention?
I know the way you’ve been living
Life’s so reckless, tragedy endless
Welcome to the family

Hey!
There’s something missing
Only time will alter your vision
Never in question, lethal injection
Welcome to the family

Not long ago you found the answers were so crystal clear
Within a day you find yourself living in constant fear
Can you look at yourself now, can you look at yourself?
You can’t win this fight

And in a way it seems there’s no one to call
When our thoughts are so numb
And our feelings unsure
We all have emptiness inside, we all have answers to find
But you can’t win this fight!

Hey kid! (hey kid)
I have to question
What’s with the violent aggression
Details blurry, lost him too early
Welcome to the family

Hey!
Why won’t you listen?
Can’t help the people you’re missing
It’s been done, a casualty rerun
Welcome to the family

I try and help you with the things that can’t be justified
I need to warn you that there is no way to rationalize
So have you figured it out now, so have you figured it out?
You can’t win this fight

And in a way it seems there’s no one to call
When our thoughts are so numb
And our feelings unsure
We all have emptiness inside, we all have answers to find
But you can’t win this fight!

Gunning for you and all mankind,
I’ve lost my mind
Psychotic rabid dementia
I won’t be fine

I see you’re a king who’s been dethroned
Cast out in a world you’ll never know
Stand down, place your weapon by your side
It’s a war, in the end we’ll surely lose but that’s alright
So have you figured it out now, so have you figured it out?

And in a way it seems there’s no one to call
When our thoughts are so numb
Our feelings unsure
We all have emptiness inside, we all have answers to find
But you can’t win this fight

Deep inside where nothing’s fine
I’ve lost my mind
You’re not invited, so step aside
I’ve lost my,
Deep inside where nothing’s fine
I’ve lost my mind
You’re not invited, so step aside
I’ve lost my…

Tuh kan keren liriknya? pasti keren donk. Atau ingin yang melow? liat saja di daftar lagu barat akustik yang sudah saya postingkan. Nah sekarang anda udah kembali teringat dengan pesona para personil Avenged Sevenfold? Pastinya. akhir kata, bila ada kesalahan dalam penulisan lirik lagu ini saya mohon untuk memakluminya karena saya kurang bisa bahasa inggris hahaha. Ya, udah deh entar gak selesai-selesai tulisannya,,,,udah dulu ahhh salam \m/.

About these ads

Written by gitarispemula

Juli 10, 2012 pada 8:11 am

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: